Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Nieuws overzicht


Besmette advertenties op populaire Nederlandse websites
Naast de Telegraaf zijn de afgelopen dagen op meer populaire Nederlandse websites besmette advertenties verschenen die bezoekers met malware probeerden te infecteren.

Data 100.000 burgers bij Amerikaanse Belastingdienst gestolen
Nog onbekende criminelen hebben een online dienst van de Amerikaanse Belastingdienst IRS gebruikt om de persoonlijke belastinggegevens van meer dan 100.000 belastingbetalers te stelen, om daar vervolgens frauduleuze belastingteruggaven mee aan te vragen.

Gegevens 1,1 miljoen mensen gestolen bij verzekeraar VS
Een Amerikaanse zorgverzekeraar heeft 1,1 miljoen klanten gewaarschuwd nadat aanvallers vorig jaar toegang tot een database met persoonsgegevens wisten te krijgen.

Weer kritieke beveiligingsupdate voor WordPress
De makers van het zeer populaire contentmanagementsysteem (CMS) WordPress hebben voor de derde keer in twee weken tijd een kritieke beveiligingsupdate uitgebracht.

Nederlandse webwinkels lekken massaal klantgegevens
Grote en bekende webwinkels in Nederland zijn zo lek als een mandje.

Nog 88.000 webwinkels kwetsbaar door Magento-lek
Een kritiek beveiligingslek in de populaire webwinkelsoftware Magento waardoor een aanvaller de webshop volledig kan overnemen is nog altijd in 88.000 webwinkels aanwezig, ook al is de update sinds begin februari beschikbaar.

Kritiek Magento-lek in webwinkels actief aangevallen
Een kritiek beveiligingslek in de populaire webwinkelsoftware Magento wordt actief door aanvallers gebruikt om kwetsbare webwinkels aan te vallen.

Wachtwoorden 157.000 klanten Nederlandse webwinkel gestolen
De database van de Nederlandse webwinkel Mapp.nl is gehackt, waardoor e-mailadressen en wachtwoorden van 157.000 Nederlanders zijn gestolen.

FBI waarschuwt voor aanvallen op WordPress-sites
De FBI heeft webmasters gewaarschuwd voor aanvallen op WordPress-sites door aanhangers van terreurorganisatie IS.

100.000 Dell-gebruikers kwetsbaar door lek in supporttool
Dell System Detect wordt op de supportpagina van Dell aangeboden en helpt bij het vinden van de benodigde drivers voor de computer.


Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 Volgende