Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Prijzen van onze anti-hacking diensten

Maak gebruik van onze anti-hacking dienst en krijg een overzichtelijk en compleet rapport over de status van uw website als het gaat om hackbeveiliging, datalekken, exploits en meer. De kosten van onze dienst is afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw website. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde en vrijblijvende offerte.


Normale website: € 795,00 excl.btw

Voorbeelden: Safeweb.nl is een voorbeeld van een website van normale omvang. Evenals: voornamelijk informatieve websites, de meeste dienstverleners, websites ter promotie van iets of van producten (maar niet complete webshops), blogs, kleine nieuws sites, forums, websites met een CMS of admin, etc. Neem contact met ons op om erachter te komen of uw website valt in de categorie "Normale website".


Grote website: € 1495,00 excl.btw

Voorbeelden: Webshops, websites met een uitgebreide userbase (inlog mogelijkheden, profielen, etc), websites met een veelvuldigheid aan technische componenten, grotere nieuws sites, complexe intranets, uitgebreide admin/beheer/boekhoud systemen, etc. Neem contact met ons op om erachter te komen of uw website valt in de categorie "Grote website".


Zeer complexe en omvangrijke website en/of syteem: € 2495,00 excl.btw

Voorbeelden: Grote portals, betaalsystemen, multinationals, grootschalige beheersystemen, grotere ICT projecten van de overheid, etc. Neem contact met ons op om erachter te komen of uw website valt in deze categorie.

Neem nu contact met ons voor een specifieke en vrijblijvende offerte:

contact formulier