Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Hoe wij werken

SafeWeb controleert of uw website juist beveiligd is tegen hackers door een scala van hacktechnieken erop los te laten. Wij maken hierbij niets stuk, maar vatten de bevindingen samen in een duidelijk rapport. Hierin kunt u exact lezen welke onderdelen een betere beveiliging vergen tegen hackers en wat de acties zijn die u (of uw programmeur) moet ondernemen om dit te doen. Stapsgewijs gaat het zo in zijn werk:

1. Bespreking vooraf en contract ondertekenen

Wij bespreken (vrijblijvend) met u wat Safeweb precies doet en hoe de hack tests (zogenaamde penetration tests) precies verlopen en wat u kunt verwachten.

Contractueel geeft u ons toestemming om deze tests uit te voeren en dus te proberen uw website vriendelijk te hacken. Wij maken hierbij niets stuk, maar testen uw website op allerlei mogelijke gevoeligheden en lekken.

2. Hack tests en -technieken toepassen

Als het contract ondertekend en naar ons teruggestuurd is, gaan wij aan de slag met het proberen uw website vriendelijk te hacken. Onze even vriendelijke programmeurs bezoeken elke 'uithoek' van uw website en proberen met focus alle gevoeligheden te vinden. Er wordt zeer grondig en zorgvuldig te werk gegaan zodat enerzijds alle gevoeligheden gevonden worden en daarnaast tijdens deze werkzaamheden niets stuk gaat.

3. Het rapport

Als wij alle tests doorgevoerd hebben, vatten wij alle bevindingen samen in een duidelijk en overzichtelijk rapport. Een pagina wordt toegewijd aan iedere hacktechniek en eronder kunt exact lezen hoe uw website ervoor staat, wat de eventuele gevoeligheden of lekken zijn en wat u hiertegen kunt doen. Een subsectie is geschreven in technische taal, bedoeld voor de programmeur zodat de eventuele gevoeligheden en lekken gedicht kunnen worden.

4. Bespreking

Nadat u het rapport heeft doorgenomen, wenst u waarschijnlijk een persoonlijke toelichting evenals de mogelijkheid om vragen te stellen. Samen lopen wij het hele rapport door en bespreken wij alle eventuele gevoeligheden in uw website. Het is verstanding om ook uw programmeur te betrekken bij deze bespreking. Het doel is om constructief alle gevoeligheden in de website te tackelen en voor goed te dichten. Safeweb heeft alle kennis in huis om met gerichte oplossingen te komen voor alle problemen.

5. Uitvoering van alle beveiliginsmaatregelen

Als alles voor u en uw programmeur duidelijk is, voert de programmeur alle maatregelen door. Uiteraard is Safeweb gaanderweg bereikbaar voor eventuele vragen.

6. Tweede test

Als de programmeur klaar is, voeren wij een tweede soortgelijke test uit om te controleren of alle gevoeligheden inderdaad gedicht zijn. Mocht hieruit iets komen, is een derde en zelfs vierde test geen probleem. Wij gaan door totdat alles beveiligd is!

Tijdelijke actie

Kies nu voor SafeWeb en krijg gratis een sneheids optimalisatie rapport!

Zet nu de eerste stap!

Wacht niet langer maar laat nu uw website controleren zodat u zeker weet dat uw online aanwezigheid beveiligd is. Hacking voorkomen is beter dan genezen!

contact formulier