Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Website security optimaliseren tegen hackers en hacking

SafeWeb is een van de weinige bedrijven in Nederland die haar expertise op het gebied van hacking aanbiedt aan bedrijven en instellingen om op deze wijze de websites secure te maken tegen hacking. Wij controleren of uw website security optimaal is tegen hacking en vatten de bevindingen samen in een duidelijk rapport. Op deze wijze kunt u samen met ons uw website beveiligen tegen hackers.

Onze ervaren en gespecialiseerde programmeurs passen een scala van hacktechnieken toe op uw website om te controleren of uw website hiertegen bestand is. Wij hacken vriendelijk: d.w.z. wij maken niets stuk en houden alles strict vertrouwelijk. Door aandacht te schenken aan de aanbevelingen in ons rapport (de anti-hacking security maatregelen) kunt u uw website secure maken tegen hacking, spam, exploits, datalekken en meer! Wij helpen u hierbij en technische kennis van uw kant is niet vereist.Maak uw website secure samen met SafeWeb!

Het beveiligen van websites tegen hackers, datalekken, exploits en meer wordt steeds belangrijker omdat hacking een steeds grotere rol in onze samenleving speelt. Tegenwoordig is er in het nieuws bijna dagelijks iets over hacking te lezen.

Het is daarom uiterst belangrijk dat u uw website secure maakt tegen hacking en dit is wat SafeWeb voor u doet: uw website testen en anti-hacking maatregelen voorstellen die u (of uw webdesigner / programmeur) kunt doorvoeren zodat uw website optimaal bestand is tegen hacking.

Onze anti-hacking beveiliginsdienst

Wacht niet langer! Neem nu de verantwoordelijke stap en neem contact met ons op, want hacking voorkomen is beter dan genezen.  

Heeft u vragen over de security van uw website?

Neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over onze anti-hacking dienst. U krijgt ook een geheel vrijblijvende offerte voor een volledige hacking controle van uw website.

contact formulier