Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Waarom hacken mensen?

Is uw website of systeem onlangs gehackt en vraagt u zich af waarom mensen hacken? Wat beweegt hackers tot hacking? SafeWeb heeft een FAQ geschreven met uitleg over de motivaties achter hacking: FAQ: Waarom hacken mensen?

Als uw website is gehackt of u bent bang dat uw website in de toekomst gehackt zou kunnen worden, dan is de vriendelijke anti-hacking dienst van SafeWeb uiterst belangrijk voor u.
 
SafeWeb biedt namelijk haar expertise op het gebied van hacking aan om de veiligheid van websites en systemen te testen. Onze ervaren en gespecialiseerde Nederlandse programmeurs passen een scala van hack tests toe op uw website om te controleren of uw website hiertegen bestand is. Wij hacken vriendelijk: d.w.z. wij maken niets stuk.

Alle bevindingen worden duidelijk en overzichtelijk opgesomd in een rapport. Als uw website inderdaad gevoelig blijkt te zijn voor bepaalde vormen van hacking, exploits en/of datalekken, dan wordt dit uitvoerig uitgelegd in het rapport en worden suggesties gegeven om het op te lossen en uw website optimaal te beveiligen.Laat SafeWeb controleren of uw website beveiligd is tegen hacks, hackers, exploits, datalekken en meer!

Het preventief testen van websites tegen hackers, datalekken, exploits en meer wordt steeds belangrijker omdat hacking een steeds grotere rol in onze samenleving speelt. Tegenwoordig is er in het nieuws bijna dagelijks iets over hacking te lezen.

Het is daarom uiterst belangrijk dat u uw website bestand maakt tegen hacking en dit is wat SafeWeb voor u doet: uw website testen en preventieve maatregelen voorstellen die u (of uw webdesigner / programmeur) kunt doorvoeren zodat uw website optimaal bestand en beveiligd is tegen hacking.

Als uw website al gehackt is, raden wij aan om gelijk contact met ons op te nemen. Wij gaan dan aan de slag met het bestuderen van de hack, het achterhalen hoe de hacker binnen kwam en hopelijk ook wie de hacker was. Vervolgens nemen wij in het rapport op hoe u de gevoeligheid/gevoeligheden in uw website kunt beveiligen.

Onze hack controle en testing dienst

Wacht niet langer! Neem nu de verantwoordelijke stap en neem contact met ons op, want hacking voorkomen is beter dan genezen.  

Heeft u vragen over hacking?

Neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over onze hack tests. U krijgt ook een geheel vrijblijvende offerte voor een volledige hacking controle van uw website.

contact formulier