Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Penetration tests

SafeWeb biedt haar expertise op het gebied van hacking aan om de veiligheid van websites en systemen te testen d.m.v. penetration tests. Onze ervaren en gespecialiseerde Nederlandse programmeurs passen een scala van hack- en pen. tests toe op uw website om te controleren of uw website hiertegen bestand is. Wij hacken vriendelijk: d.w.z. wij maken niets stuk.

Alle bevindingen worden duidelijk en overzichtelijk opgesomd in een rapport. Als uw website inderdaad gevoelig blijkt te zijn voor bepaalde vormen van hacking, exploits en/of datalekken, dan wordt dit uitvoerig uitgelegd in het rapport en worden suggesties gegeven om het op te lossen en uw website optimaal te beveiligen.Penetration testing

Het preventief testen van websites tegen hackers, datalekken, exploits en meer wordt steeds belangrijker omdat hacking een steeds grotere rol in onze samenleving speelt. Tegenwoordig is er in het nieuws bijna dagelijks iets over hacking te lezen. Penetration tests laten uitvoeren door een onafhankelijke partij is daarom zeer belangrijk. Zo maakt u samen met SafeWeb uw website bestand tegen hacking. SafeWeb zal uw website testen (Klik hier voor een lijst van pen.tests) en preventieve maatregelen voorstellen die u (of uw webdesigner / programmeur) kunt doorvoeren zodat uw website optimaal bestand en beveiligd is tegen hacking.

Onze pen. test dienst

Wacht niet langer! Neem nu de verantwoordelijke stap en neem contact met ons op, want hacking voorkomen is beter dan genezen.  

Heeft u vragen over hacking?

Neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over onze pen tests. U krijgt ook een geheel vrijblijvende offerte voor een volledige hacking controle van uw website.

contact formulier