Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Heeft mijn website gegevens gelekt?

SafeWeb biedt haar expertise aan op het gebied van hacking om op deze wijze de hackbaarheid van websites en systemen te testen. Daarbij kunnen wij achterhalen of uw website wellicht (persoonlijke) gegevens gelekt heeft. Meestal gaat het in dit geval om vertrouwelijke database gegevens die de hacker onzichtelijk heeft weten te maken (in de volksmond: de gegevens liggen op straat). De voornaamste oorzaak is een slechte beveiliging tegen SQL injecties.

Als dit het geval blijkt, kunnen wij aanbevelingen doen om het lek te dichten en toekomstige hackers buiten te sluiten. Ook kunnen wij de gevolgen van de hack peilen. Wij controleren alles en vatten de bevindingen samen in een duidelijk rapport. Op deze wijze kunt u samen met ons uw website optimaal beveiligen tegen hackers.

Onze ervaren en gespecialiseerde programmeurs passen een scala van hacktechnieken toe op uw website om te controleren of uw website hiertegen bestand is. Wij hacken vriendelijk: d.w.z. wij maken niets stuk en houden alles strict vertrouwelijk. Door aandacht te schenken aan de aanbevelingen in ons rapport (de anti-hacking maatregelen) kunt u uw website beveiligen tegen hacking, spam, exploits, datalekken en meer! Wij helpen u hierbij en technische kennis van uw kant is niet vereist.Kom te weten of uw database gegevens secure zijn!

Het beveiligen van websites en databases tegen hackers, datalekken, exploits en meer wordt steeds belangrijker omdat hacking een steeds grotere rol in onze samenleving speelt. Tegenwoordig is er in het nieuws bijna dagelijks iets over hacking te lezen. 

Het is daarom uiterst belangrijk dat u weet of uw website gelekt heeft en als dit het geval is, dat u samen met SafeWeb de juiste verantwoorde maatregelen neemt om de vervelende situatie op te lossen en om toekomstige lekkages te voorkomen. Neem daarom nu de juiste stap! Samen zullen wij achterhalen wat er precies is gebeurd en hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan. Maak gebruik van de anti-hacking dienst van SafeWeb en achterhaal of hackers actief zijn geweest op uw website.

Onze anti-hacking beveiliginsdienst

Wacht niet langer! Neem nu de verantwoordelijke stap en neem contact met ons op, want hacking voorkomen is beter dan genezen.  

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over onze anti-hacking dienst. U krijgt ook een geheel vrijblijvende offerte voor een volledige hacking controle van uw website.

contact formulier