Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Hack controles Nederland

SafeWeb is een van de weinige bedrijven in Nederland die haar expertise op het gebied van hacking aanbiedt aan bedrijven en instellingen om op deze wijze de veiligheid van websites en systemen te controleren.

Onze ervaren en gespecialiseerde Nederlandse programmeurs passen een scala van hacktechnieken toe op uw website om te controleren of uw website hiertegen bestand is. Wij hacken vriendelijk: d.w.z. wij maken niets stuk.

Alle bevindingen worden duidelijk en overzichtelijk opgesomd in een rapport. Als uw website inderdaad gevoelig blijkt te zijn voor bepaalde vormen van hacking, exploits en/of datalekken, dan wordt dit uitvoerig besproken in het rapport en worden suggesties gegeven om het op te lossen en uw website optimaal te beveiligen.Controleer uw website tegen hacking samen met SafeWeb!

Het preventief controleren van websites tegen hackers, datalekken, exploits en meer wordt steeds belangrijker omdat hacking een steeds grotere rol in onze samenleving speelt. Tegenwoordig is er in het nieuws bijna dagelijks iets over hacking te lezen.

Het is daarom uiterst belangrijk dat u uw website bestand maakt tegen hacking en dit is wat SafeWeb voor u doet: uw website controleren en preventieve maatregelen voorstellen die u (of uw webdesigner / programmeur) kunt doorvoeren zodat uw website optimaal bestand en beveiligd is tegen hacking.

Onze Nederlandse hack controle dienst

Wacht niet langer! Neem nu de verantwoordelijke stap en neem contact met ons op, want hacking voorkomen is beter dan genezen.  

Heeft u vragen over hacking?

Neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen over onze hack preventie dienst. U krijgt ook een geheel vrijblijvende offerte voor een volledige hacking controle van uw website.

contact formulier