Safeweb voorkomt hacking, exploits en datalekken

Datalekken

Datalekken zijn erg pijnlijk: In het nieuws zijn geregeld berichten over gegevens die op straat liggen. Als men over een datalek spreekt, gaat het meestal over een gelekte database. De beruchste manier om databases te laten lekken, is d.m.v. SQL injecties. Door op inventieve wijze opdrachten door te sluizen naar de programmatuur en vervolgens naar de SQL database, weet de hacker om gegevens naar voren te halen die eigenlijk niet toegankelijk zouden moeten zijn.

Extra verontrustend is het feit dat heelveel datalekken geen media aandacht krijgen en zelfs onopgemerkt blijven bij de webdesigner en de beheerder van de website. Wat u in het nieuws hoort is daarom slechts het tipje van de sluier. SafeWeb is in het leven geroepen om pijnlijke datalekken te voorkomen door juist te beveiligen voordat het gebeurt bij bedrijven en instanties: hacking voorkomen is beter dan genezen!

Als u een slachtoffer bent van een datalek of u wilt uw website optimaal beveiligd maken tegen datalekken, neem dan contact met ons op. Wij controleren uw website op een scala van hacktechnieken en vatten de bevindingen duidelijk samen in een overzichtelijk rapport.

contact formulier